D&D – Karakterene: Finn

Vi har for tiden to forskjellige kampanjer gående, og tenkte i denne serien å presentere karakterene våre, i tillegg til noen av de andre tilbakevendende NPCene vi møter på underveis.

Vi begynner med gruppen som har reist med luftskip til Mistra; et rike bestående av svevende øyer, og førstemann ut er…


finnFindrel «Finn» Underbakk (spilt av Mads)
Halfling Bard

Finn er en smålubben kokk som for bare noen få uker siden jobbet på kjøkkenet til vertshuset Rumpetrollet. Han er både kulinarisk anlagt og glad i musikk, noe som tilføyer til den allerede karismatiske, lille karen, og gjør ham godt likt av folk, fe og annen fauna.

Men, han har i løpet av den siste tiden vokst seg lei og oppgitt over folket sitt, som ikke lar ham utfolde seg på noe kreativt vis. De vil ha de samme, gamle rettene på fatene sine, og en veldig kort liste over kvad og viser som de aldri virker å bli lei. Finn, derimot, er veldig lei.

Dermed har han kastet sekken på ryggen, med lutten og steikepannen sin, og noe nervøst satt ut på eventyr for å utforske nye oppskrifter og ingredienser til rettene sine, samt for å finne et sted hvor han kan eksperimentere og finpusse skaldekunsten. Han har begynt å få teken på enkel illusjonsmagi og ting som kan lege sårene hans om ulykken skulle skje.

«Bedre å være feig enn kjøttdeig» – Finn

Halflingen har nærmest ingen våpentrening og er langt fra heltmodig, men har en tunge som kan få ham ut av de fleste situasjoner uten nødvendighet for vold. I tillegg er han en mester på å gjemme seg hvor enn det fins skygger, og en uovertruffen smidighet som lar ham unnslippe om han skulle bli oppdaget.

Siden han er noe uerfaren og nervøs for hva resten av verden har å by på, har han oppsøkt en gruppe mer kompetente krigere som kunne trenge en kokk og litt underholdning i bytte mot beskyttelse. Etter et kort opphold på et vertshus i havnebyen Darkmoore, fant han dem…

food-coma-TILTSTØRSTE BRAGD: Spilte opp til fest for den lokale adelen, og ble belønnet med fast plass i hoffet og fast forhold med en av tjenestepikene. (Mistet alt veldig fort etter noen selvkomponerte viser om arbeidsgiverens seksuelle lyster).

MEST ETTERSPURTE LÅTER FRA PUBLIKUM: «2 Minutes to Second Breakfast»,  «The Trolls Are Back In Town» og «Stairway to Mount Celestia».

FAVORITTSPELL: Matkoma (Maner fram en deilig duft som sender påvirkede folk og beist inn i en behagelig drøm om et festmåltid).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s