D&D – Karakterene: Shamash

Vi fortsetter med medlemmene av Mistra-gruppen, og kommer nå til kanskje det største og farligste våpenet deres…

Alle grupper trenger en dreven magi-bruker, og siden Finn har veldig lite offensivt i arsenalet sitt, er det denne monstrositeten som tar seg av det å dele ut smerte og mareritt til fiendene:

WildMagicShamash (spilt av Johnny)
Dragonborn Sorcerer

Shamash ble født med kaotiske krefter brusende gjennom årene sine, og ble i ung alder sendt til et isolert tempel for å lære seg å beherske den ville magien som bor i kroppen hans. Han har sjeldent sett annen sivilisasjon eller folk av andre raser, og nesten alle dagene der har bestått av studier og meditasjon. Men, etter å blant annet ha sendt lokale gjetere flyvende gjennom skogen for så å aldri bli funnet igjen, forkullet nevnte skog, og nærmest lagt tempelet i grus med sine uberegnelige krefter, ga de opp på å forsøke å kontrollere ham.

Lederne av tempelet kom til enighet om at Shamash måtte dø, for å forhindre potensielle katastrofer. De mente at jo mer han lærte om magi, jo voldeligere ville utbruddene bli. Heldigvis for den unge dragen, overhørte han dette møtet, og rakk å rømme før de kom for å henrette ham. Men, tempelet har i alle år siden sendt ut folk for å jakte etter ham og ta ham av dage, ettersom de ser på ham som en trussel for alle levende vesener, uansett om han mener vondt eller godt.

«Stål kan ruste, men elementene svikter aldri» – Shamash

Selv om Shamash ikke likte hvor elitisk andre av hans slag oppførte seg, henger det igjen en arroganse i ham som gjør at han helst vil klare ting på egenhånd, og å spørre om hjelp regner han som en stor skam og et nederlag. Han har også lært seg dyre vaner, og er litt pompøs av seg. Han foretrekker rikt dekorerte klær av den dyreste silke, eksotiske viner og mat, og hvor enn han overnatter, leier han alltid de dyreste rommene og den mest komfortable underholdningen gull kan skaffe.

Mens vi snakker om vin, har han tilfeldigvis lært at alkohol hjelper å døyve de magiske utbruddene hans, og drikker ikke bare for å more seg, men også for å forhåpentligvis holde folkene rundt ham trygge. Derfor har han til enhver tid minst én flaske sterk krydret rom på seg, og nåde den som prøver å snike til seg en støyt!

Reisen hans har nå ført ham til havnebyen Darkmoore, hvor han har planer om å finne et skip som vil ta ham med over havet, og forhåpentligvis vil han endelig kunne finne fred fra tempelet og leiemorderne deres. Kanskje han også kan finne noen som kan hjelpe ham å bedre beherske kaoset i ham.

enlargeBESTE EGENSKAP: De store hornvekstene på hodet hans, som alle lar seg fascinere av. Mange kvinner virker å tro at de er et tegn på virilitet, noe som har gjort ham mer velkommen enn det de fleste andre drager gjerne ville vært.

FAVORITTSPELL: Enlarge / Reduce (Som han bruker til å forstørre hornene sine…)

MERKELIGSTE EFFEKT AV DEN VILLE MAGIEN: Tempelet ble en gang infestert av plystrende soppvekster. De prøvde å rive dem opp og brenne dem, men det vokste stadig fram nye, inntil de noen dager senere var borte. Sangen de plystret tok det derimot ukesvis å bli kvitt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s